Stel zelf uw extra dienstverlening samen

Als regisseur van uw leven stuurt u rechtstreeks de woonassistent aan om uw leven te vergemakkelijken. U stelt zelf een pakket samen dat aan al uw noden en wensen voldoet. Ondersteuning, zorg, een menu op maat: Wij zorgen ervoor dat u geen zorgen heeft!

MAALTIJDEN

Laat u maar eens verwennen en schuif uw voeten bij ons onder tafel! De chefs van restaurant O Vélo van hotel Velotel staan dagelijks (ook in het weekend!) paraat om uw smaakpapillen te prikkelen. Hebt u een speciale wens of specifieke voedingsvoorschriften, iets te vieren of gasten op bezoek? Wij zorgen dat u met de glimlach aan tafel gaat (en er ook met een glimlach weer van vertrekt)! Ons restaurant staat garant voor lekkere dagverse maaltijden in een aangenaam kader. U kiest zelf of u aanschuift, zelf kookt op het appartement of maaltijden laat aanleveren.

Zowel ontbijt, middagmaal als avondmaal kunt u, indien gewenst, in O Vélo nuttigen. Kiest u ervoor om enkel te komen voor de lunch? En zelf in te staan voor uw ontbijt en avondeten? Geen probleem, u bent regisseur!


ONDERHOUD

Net als u hebben we graag alles netjes en helpen we u daar ook met plezier bij. Of het nu de grote lenteschoonmaak is, de wekelijkse grondige poetsbeurt van uw appartement, het verschonen en wassen van uw bad- & bedlinnen, of gewoon regelmatig het vuilnisbakje legen en uw badkamer opfrissen? U kunt met ons een plan op maat uitwerken. U doet zelf wat u wilt of kunt en laat, indien gewenst, de rest aan ons over.


BED- & BADLINNEN

U kunt zowel beddengoed, als badlinnen van ons afnemen. Wij wassen ze, maken uw bed op, hangen uw handdoeken klaar...


AUTO- & FIETSENSTANDPLAATS

In Residentie Ventoux hebben wij gekozen voor een parkeergarage op het gelijkvloers. Hier hebben wij 50 autostandplaatsen ter beschikking en meer dan 100 fietsenstandplaatsen.


TAXIDIENST

In afwachting van de bushalte aan de Handboogstraat, hebben wij in samenspraak met taxidienst Snel een alternatief voorzien. Onze bewoners genieten van 20% korting op vertoon van hun bewonerskaart aan de chauffeur.


APOTHEEK

Als u ziek bent of in het algemeen medicatie nodig hebt, gaan wij er voor u om! De dienst zelf is gratis, u betaalt enkel de medicatie zonder meerprijs.


BOODSCHAPPEN

Ieder van ons houdt van een gevulde koelkast of heeft graag een koek in huis voor als de 'klein mannen' langskomen. Wekelijks kunt u met ons uw boodschappen doen of u geeft ons gewoon uw lijstje mee. We helpen u graag met sleuren in de winkel en het wegzetten van de flessen water in het appartement. De dienst zelf is gratis, u betaalt enkel uw boodschappen.


WASSERIJ

U kunt ervoor kiezen om in de berging in uw appartement een wasmachine en/of droogkast te zetten (jaja, daar is ruim plaats voor!). Wie graag de was laat doen en ze gestreken en geplooid terug krijgt, werken wij samen met een aantal wasserijen. U kiest zelf of u alles of slechts een selectie van uw wasgoed meegeeft.


Voor meer informatie omtrent de pakketten en de prijs, contacteer ons!

Vragen?

Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Aarzel niet!

Contacteer ons !