Ventoux Buiten 2 Lr

WOON. ZORG. HOTEL.

Drie korte woorden, die toch zoveel omvatten.

WOON: Verblijf in uw eigen appartement in Residentie Ventoux

ZORG: Verkrijg alle gewenste en nodige zorg- en dienstverlening vanwege het team van Residentie Ventoux

HOTEL: Maak gebruik van alle faciliteiten van hotel Velotel

WOON

Alle 48 flats hebben dezelfde indeling: Allen bestaan ze uit een leefruimte met keuken, een aparte slaapkamer, badkamer, bergruimte en terras. Afhankelijk van de ligging van de flat, is er nog een extra bergruimte aanwezig op het terras.

De oppervlaktes van de appartementen variëren tussen de 53 en 64m². De huurprijs is voor elke flat dezelfde en bijgevolg niet afhankelijk van de grootte en/of het uitzicht van uw assistentiewoning. De keuken is uitgerust met een ingebouwde koelkast en diepvries, microgolfcombi-oven, inductiekookplaat, dampkap en vaatwasmachine. Zowel in de leefruimte als in de slaapkamer zijn de aansluitingen voor televisie, telefonie en wifi voorzien.

U richt uw flat zelf in naar eigen smaak, rekening houdend met de huidige veiligheidsvoorschriften. In de leefruimte, slaapkamer en badkamer zijn oproepknoppen voorzien, waarmee u een oproep kan lanceren in geval van nood.

U geniet er van alle comfort, in een woning op uw maat en waar men uw vrijheid en zelfstandigheid respecteert!

Op het gelijkvloers hebben wij een parkeergarage met 60 autostandplaatsen. Een ruime fietsenstalling biedt plaats aan meer dan 100 fietsen!

Dsc 0680 Dsc 0819 Leefruimte Modelflat Dsc 0833 Slpk Modelflat Grondplan 2

ZORG

Verpleging & Verzorging

Het is mogelijk dat u op heden of in de toekomst nood heeft aan verpleegkundige of hygiënische zorgen. U kunt zelf uw zorgverlening organiseren, maar ook binnen Residentie Ventoux hebben wij eigen verpleegkundigen en zorgkundigen aanwezig in de voorziening. Zij kunnen u zorg op maat aanbieden, zoals u het wenst.

Residentie Ventoux is geen woonzorgcentrum of zoals in de volksmond wordt gezegd 'rusthuis' of 'home'. Wij kunnen echter net dezelfde zorgverlening aanbieden als dat men in een woonzorgcentrum kan: o.a. verschillende soorten wondzorg, palliatieve zorgen, sondevoeding... U hoeft dus niet te verhuizen, mocht u één of andere vorm van hulp nodig hebben.

U dient enkel in regie te zijn van uw eigen leven. Dit wil zeggen dat u voor uzelf beslissingen neemt in kader van uw zorg- en dienstverlening. U bent eveneens in staat om hulp in te roepen wanneer u zich in een noodsituatie bevindt. Indien u de assistentiewoning betrekt samen met uw partner en hij of zij kan instaan voor het inroepen van hulp in geval van nood, is het ook perfect mogelijk om samen in Residentie Ventoux te wonen!


Woonassistent

Wettelijk gezien dient de woonassistent 1x per week aanwezig te zijn in het complex van assistentiewoningen. Verder dient hij of zij telefonisch bereikbaar te zijn tijdens de kantooruren.

Hier in Residentie Ventoux stappen wij daar volledig van af! Onze woonassistent is full time aanwezig om de coördinatie van al uw zorg- en dienstverlening op zich te nemen. Dit allemaal om uw comfort te verhogen!

'Zorg' omvat zoveel meer dan enkel verpleegkundige of hygiënische zorgen. Wij verstaan onder 'zorg' allerhande zaken zoals bv. hulp met administratie, afspraken en vervoer regelen, technische zaken, of gewoon even een luisterend oor bieden wanneer het nodig is.

Onze woonassistent ZORGT ervoor dat u zo weinig mogelijk ZORGEN heeft!

Schoonmaak

Net als u hebben wij graag alles netjes en daarmee helpen wij u met plezier! Of het nu de grote lenteschoonmaak is, de wekelijkse grondige poetsbeurt van uw flat, het verschonen en wassen van uw bad- en bedlinnen, of gewoon regelmatig uw afval komen ophalen? U beslist zelf wat u wenst en laat de rest aan ons over!


Technische ondersteuning

Wij hebben een technische dienst aanwezig in de residentie die u graag helpt met allerlei klusjes en herstellingen. Is een lampje gesprongen, moet er een kast gemonteerd worden of wilt u dat de verwarming wordt bij geregeld? De klusjesman staat voor u klaar!


Algemene permanentie in de residentie

Naast de aanwezigheid van zorgpersoneel, is de 24u/7d permanentie aan de receptie van het hotel een groot, bijkomend voordeel voor u! Dag en nacht kan iemand u te woord staan en worden uw oproepen meteen beantwoord!

Home1 Foto Cover

HOTEL

Wat Residentie Ventoux net zo uniek maakt, is de combinatie van assistentiewoningen met een hotel: Hotel Velotel!

Ventoux en Velotel door een passerelle met elkaar verbonden over de tweede en derde verdieping. Als bewoner heeft u steeds de vrije toegang tussen Ventoux en Velotel. De hotelgasten hebben enkel toegang tot het hotel en de passerelle, niet tot de assistentiewoningen. Dit, om uw rust te respecteren.

De combinatie met het hotel biedt heel wat voordelen! Onze bewoners kunnen steeds gebruik maken van de faciliteiten van het ****-hotel.

  • U kunt ervoor kiezen om dagelijks of af en toe eens te gaan eten in het restaurant van hotel Velotel: Restaurant O Vélo. Ontbijten, brunchen, lunchen, dineren, feestjes... Alles is mogelijk! Als bewoner van Residentie Ventoux geniet u van 25% korting op alles wat u nuttigt in het restaurant, zowel op drank als op voeding.
  • De fitness is vrij toegankelijk voor elke bewoner. Wie extra beweging wenst, kan individueel of samen met hun kinesist komen trainen.
  • Familieleden en vrienden kunnen komen overnachten in het hotel. U kunt 's avonds samen dineren en in de ochtend opnieuw afspreken voor het ontbijt in O Vélo.
Dsc 0695 Dsc 0118 Image 2018 04 22 16 39 21 5Adc9E999F98E Sk Bed En Bureau Img 0613